2025.05.12
🐌Escargot in Tokyo-東京でエスカルゴ?!🐌 Why nobody told @akari.fah22 and I that we...
🐌Escargot in Tokyo-東京でエスカルゴ?!🐌
Why nobody told @akari.fah22 and I that we can eat snails in Japan
We had our first snails in Tokyo and they were buttery, garlicky, and way more delicious than you’d think — especially with that perfectly crunchy bread on the side.🥖 @akari.fah22 と私は、日本でエスカルゴが食べられるなんて知らなかった! 東京で初めてのエスカルゴ体験。バターとガーリックが効いていて、想像以上に美味しかった!特に、あのサクサクのパンとの組み合わせは最高。🥖
Then came the star of the show: Boeuf Bourguignon — tender, slow-cooked beef you could cut without a knife.
そして真打ち登場:ブッフ・ブルギニョン。 ナイフがいらないほど柔らかく煮込まれたお肉は感動的。
And dessert? Crème caramel — silky, sweet, and absolutely divine.
デザートは? クレーム・カラメル。なめらかで甘くて、まさに絶品。
Big thanks to @maisondelaBourgogne for an unforgettable French feast in the heart of Tokyo
Bon appétit!”
東京の中心で本格フレンチを体験させてくれた @maisondelaBourgogne に心から感謝! Bon appétit!
YouTube: Joan kun
Why nobody told @akari.fah22 and I that we can eat snails in Japan
We had our first snails in Tokyo and they were buttery, garlicky, and way more delicious than you’d think — especially with that perfectly crunchy bread on the side.🥖 @akari.fah22 と私は、日本でエスカルゴが食べられるなんて知らなかった! 東京で初めてのエスカルゴ体験。バターとガーリックが効いていて、想像以上に美味しかった!特に、あのサクサクのパンとの組み合わせは最高。🥖
Then came the star of the show: Boeuf Bourguignon — tender, slow-cooked beef you could cut without a knife.
そして真打ち登場:ブッフ・ブルギニョン。 ナイフがいらないほど柔らかく煮込まれたお肉は感動的。
And dessert? Crème caramel — silky, sweet, and absolutely divine.
デザートは? クレーム・カラメル。なめらかで甘くて、まさに絶品。
Big thanks to @maisondelaBourgogne for an unforgettable French feast in the heart of Tokyo
Bon appétit!”
東京の中心で本格フレンチを体験させてくれた @maisondelaBourgogne に心から感謝! Bon appétit!
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#japanfood #janpanfoodies #tokyogourmet #japan
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メゾン・ド・ラ・ブルゴーニュ
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〒162-0825 東京都新宿区神楽坂3-6-5
TEL:03-3260-7280
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